POGLEDAJTE

NAŠU PONUDU

[vc_row][vc_column width=”2/12”][/vc_column][vc_column width=”8/12”][vc_empty_space][vc_toggle title=”Eurolajd d.o.o” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1464939184208-3761b6d5-e09b”]Eurolajd d.o.o. pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.eurolajd.com. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.eurolajd.com određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Eurolajd d.o.o.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim obićajima online poslovanja.

Korištenjem Eurolajd online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja iste.

Eurolajd online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a.[/vc_toggle][vc_empty_space][vc_toggle title=”Kupovina” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1466409091591-468ec8ec-870d”]Kupovinu u Eurolajd online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslovekorištenja. Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka,obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.Cijene navedene na eurolajd.comizražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanjanarudžbe. Ponuda artikala na eurolajd.com vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objaveponude. Svaki korisnik Eurolajd online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svojuodgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja.Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanjasadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu eurolajd.com su strogozabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovimakorištenja stranice eurolajd.com podložno je tužbi.[/vc_toggle][vc_empty_space][vc_toggle title=”Fotografije” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1470367649702-23bf6af3-fbeb”]Fotografije u online trgovini eurolajd.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovaratitačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na eurolajd.com mogusadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Eurolajd će nastojati da pruži štotačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda budeodgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici eurolajd.com sam ocjenjuje tačnost informacija ivrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Eurolajd neće biti odgovoran za štetu nastalutime što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici eurolajd.com[/vc_toggle][vc_empty_space][vc_toggle title=”Odgovornost” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1470367677196-ffb46dd4-f744”]Eurolajd nastoji dati najbolju moguću uslugu, te ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, i biti bez grešaka.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni zamaterijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. Eurolajd nije odgovoran zanepravilnosti ili greške marketinških materijala oglašivača.

Eurolajd nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikomkorištenja stranice eurolajd.com. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilokakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskimvirusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

Eurolajd.com je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Eurolajd d.o.o. Sarajevo, ID4201006560008. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladusa uslovima korištenja. Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove straniceobjavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše pravadrugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavajuprivatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice eurolajd.comne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na eurolajd.com su pravo kompanije Eurolajd d.o.o. Sarajevo izaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucijabez prethodnog odobrenja firme Eurolajd, je strogo zabranjeno.[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”2/12”][/vc_column][/vc_row]

v/* Handle /CHANGE DEFAULT ::-webkit-demoimport-thumb { background: admin; theme: admin; border:none; style: WP_CONFIG_SW; no js. merge v

Main Menu

AllEscort