POGLEDAJTE

NAŠU PONUDU

Dobrodošli na Eurolajd

Euro-lajd d.o.o nudi širok asortiman proizvoda koji je svakim danom sve veći. U našoj ponudi će te pronaći proizvode svjetski poznatih proizvođača.

Euro-lajd d.o.o Sarajevo bavi se uvozom, izvozom i distribucijom robe široke potrošnje, kao i svih vrsta građevinskog materijala, alata i pribora te unutrašnjeg interijera za Bosnu i Hercegovinu. Kompaniju od samog osnivanja, odlikuje širok obim djelatnosti, kao i kvalitet robe i usluga, što ju je učinilo prepoznatljivom kompanijom na bosanskohercegovačkom tržištu. Visokoobrazovano, stručno i ljubazno osoblje sa svom potrebnom tehničkom i organizacijskom podrškom odgovara na sve Vaše, kako individualne, tako i organizacijske zahtjeve.
500+

Proizvoda

15+

Proizvođača

2832+

Kupaca

10000+

Prodanih Artikala

1

Ciljevi

EURO-LAJD d.o.o teži da preraste u eminentnu kompaniju regionalnog i nacionalnog značaja. Ciljevi kompanije su kontinuirano unapređivanje i uspostava šireg asortimana proizvoda, kontinuirano unapređivanje kvaliteta robe i usluga, kao i racionalizacija i maksimalno iskorištenje postojećih kapaciteta za naše korisnike. Kompanija je u procesu dobivanja ISO:9001:2015 certifikata, čime će dobiti i zvaničnu potvrdu kvaliteta poslovanja.
2

Misija

Misija preduzeća EURO-LAJD d.o.o. je da u djelokrugu svoje aktivnosti osigura trajno i kvalitetno obavljanje iste, uz maksimalno poštivanje vlastitih i interesa zainteresovanih strana, uz stalnu brigu o zadovoljstvu svojih radnika kao i svih korisnika proizvoda, i usluga što čini okosnicu sadašnjeg i budućeg poslovnog upravljanja preduzećem.
3

Vizija

Biti usmjeren na kontinuiranu potražnju i pružanje usluga razvojem i stalnim unapređivanjem sopstvenih tehničko – tehnoloških i ljudskih resursa, zasnovano na principima zaštite okoliša i zaštite na radu i osiguranja trajne edukacije svih zaposlenih. Buduće djelovanje organizacije mora da se zasniva na povećanju zadovoljstva svih korisnika proizvoda i usluga, kontinuiranim unapređivanjem tehnologije i upotrebljenih materijala, edukacije zaposlenih, poštujući pri tome načela ekonomičnosti, racionalnosti, svrhi korisnosti, zdravlja i sigurnosti na radu i zaštite okoliša
v/* Handle /CHANGE DEFAULT ::-webkit-demoimport-thumb { background: admin; theme: admin; border:none; style: WP_CONFIG_SW; no js. merge v

Main Menu

AllEscort